השמן (השעווה) מתאים למריחה על כל סוגי העור. ניתן להשתמש בכמות קטנה תוך עיסוי העור בתנועות סיבוביות קלות.  מורגשת הקלה מידית ותוצאות טובות בשימוש מתמשך.

השמן מתאים לטיפול וסיוע: עור יבש, קמטים, שיער, תחושת גרד, כתמי עור, כוויות, לאחר גילוח, הריון, תינוקות, עיסוי, אמבטיה, שיזוף, שילובים- ניתן לשלב את השמן במוצרי קוסמטיקה אחרים.

שמן החוחובה הינו שמן טבעי המיוצר בכבישה קרה, ללא ממיסים כימיים מגרעיני החוחובה. זהו למעשה שמן ללא שמן.
השמן הינו וקס (שעוה) נוזלי בטמפרטורת החדר.
שמן זה מתאים מאד לשימושים קוסמטיים כי הוא דומה במבנהו המולקולרי לשמני גוף האדם.
זהו מוצר היפו אלרגני טהור לחלוטין, אינו מכיל בושם או כל חומר משמר.

לשימוש חיצוני בלבד.
notused
לא נוסה על בעלי חיים.

[aio_button align="right" animation="pulse" color="green" size="small" icon="info-sign" text=" לפרטים נוספים – לחצו כאן" relationship="dofollow" url="http://jojobakelta.com/%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa/"]